Werkwijze & prijzen

Als klant bepaalt u volledig zelf hoe de muurschildering of schilderij eruit zal zien. Wij komen ook graag langs voor een vrijblijvende bespreking. Zo kunnen we samen jouw wensen bespreken en krijgen we een concreter beeld van jouw verwachtingen.

Heb je al een idee? Dan kan je ons op voorhand al foto’s of schetsen doorsturen of het idee beschrijven.

Nog helemaal geen idee of een vaag beeld van wat je graag wil? Bij de bespreking helpen we jouw graag verder en denken we samen na over welk thema je zou willen, welke kleuren je mooi vindt, welke stijl je aanspreekt, … Hoe meer informatie wij hebben, hoe concreter wij daarna tewerk kunnen gaan met onze schetsen.

Voordat we echt aan de slag gaan, kan u onze voorstudies bekijken en aanpassingen doorvoeren, totdat alles naar wens is.

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en prijzen, kies dan hieronder een specifieke categorie voor meer uitleg of contacteer ons voor bijkomende vragen.

Werkwijze muurschildering

Nadat u met ons contact hebt opgenomen, al dan niet met afbeeldingen of ideeën, komen wij graag geheel vrijblijvend langs om de ruimte te bekijken en samen de muurschildering verder te bespreken. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van uw wensen en de ruimte waarin de muurschildering wordt uitgevoerd. Daarna kunnen wij een offerte opmaken.

Om te beginnen maken wij enkele schetsen die u nog kan laten aanpassen of verfijnen, totdat alles geheel naar wens is. Alle schetsen zijn gratis, indien we daarna ook de muurschildering mogen uitvoeren.

Wij werken in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Prijs

De prijs van een muurschildering hangt af van verschillende factoren. De grootte van de te beschilderen oppervlakte, de moeilijkheidsgraad en hoe gedetaileerd de muurschildering is. Kortom, de tijd die nodig is om de muurschildering te realiseren. Op deze manier kan u dus zelf de prijs een beetje bepalen.

Indien u via e-mail al een prijsofferte wenst, dienen we de exacte afmetingen van de gewenste muurschildering te weten en wat u precies op de muur wenst. Met deze informatie kunnen we u al een richtprijs doorgeven.

Alle kosten zitten standaard in onze prijsberekening. U hoeft dus geen extra verplaatsing- of onkosten te betalen.

Uitvoering

De verf die wij gebruiken is op waterbasis, sneldrogend en geurloos.

Wanneer we komen schilderen hoeft u niets te voorzien, wij hebben al ons materiaal bij. Enkel wensen wij genoeg werkruimte, de mogelijkheid om kraantjeswater te nemen en weer weg te gieten, en een plaats om zo dicht mogelijk te parkeren.

Werkwijze schilderij

Nadat u met ons contact hebt opgenomen, al dan niet met afbeeldingen of ideeën, komen wij graag geheel vrijblijvend langs om samen jouw wensen verder te bespreken. Zo krijgen wij een duidelijker beeld en kunnen we bekijken of uw wensen binnen onze expertise liggen. Daarna kunnen wij een offerte opmaken. Wij maken geen landschapsschilderijen of portretten van mensen of dieren.

Om te beginnen maken wij enkele schetsen die u nog kan laten aanpassen of verfijnen, totdat alles geheel naar wens is. Alle schetsen zijn gratis, indien we daarna ook het schilderij mogen uitvoeren.

Wij leveren schilderijen over heel Vlaanderen.

Prijs

De prijs van een schilderij hangt af van verschillende factoren. De grootte van het doek, de moeilijkheidsgraad en de details. Kortom, de tijd die nodig is om het schilderij te realiseren. Op deze manier kan u dus zelf de prijs zelf een beetje bepalen.

Indien u via e-mail al een prijsofferte wenst, dienen we de exacte afmetingen van het doek te weten en wat u precies wenst. Met deze informatie kunnen we u al een richtprijs doorgeven.

Alle kosten zitten standaard in onze prijsberekening. U hoeft dus geen extra verplaatsing- of onkosten te betalen.

Hebt u interesse in een schilderij uit onze galerij? Neem dan gerust contact met ons op voor prijsaanvragen of meer informatie. Elk schilderij is origineel, uniek en met de hand geschilderd.

Uitvoering

Voor schilderijen op doek gebruiken wij acrylverf.

Voordat we het schilderij bij u thuis komen afleveren, sturen we enkele foto’s via mail, zodat er eventueel nog enkele aanpassingen kunnen doorgevoerd worden.