Over ons

MAIN GALLERY is een online kunstgalerij met een collectie van moderne schilderkunst.

Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat het voor beginnende of minder bekende kunstenaars vaak moeilijk is om hun naam en kunstwerken in de kijker te zetten, in contact te kopen met kunstliefhebbers en hun schilderijen te verkopen.

MAIN GALLERY heeft als doel om net deze groep kunstenaars samen te brengen en (elkaar) een stap vooruit te helpen met het in de kijker zetten en het verkopen van hun hedendaagse kunstwerken en in contact te komen met kunstkopers.
Onze online kunstgalerij biedt kunstenaars de kans om hun moderne kunst online te ‘exposeren’ en te verkopen door hen een eigen ruimte te geven in onze galerij.

MAIN GALLERY bevat zowel werken van kunstenaars die een opleiding hebben genoten, als van autodidacten die al jaren hun passie uitoefenen. Wij zijn van mening dat een schilderij niet mooier of beter geschilderd is, enkel omdat de kunstenaar een opleiding heeft gehad. Elke kunstenaar schildert vanuit zijn gevoel en daarom is kunst zeer subjectief en gevoelsmatig.

Dit geldt ook voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke kunstwerk. Ze zoeken naar iets dat hen raakt en een gevoel oproept door de thematiek, emoties en kleurgebruik van een schilderij.

Waarom voor ons kiezen

Geselecteerde kunstenaars

Alle kunstenaars op ons platform gaan door een selectiefase, zodat wij optimale kwaliteit kunnen garanderen.

Z

Gratis VERZENDING binnen belgie

Alle kleine en middelgrote schilderijen worden gratis verzonden naar alle adressen in België.

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

Wij streven naar de ultieme klantentevredenheid. Bent u toch niet tevreden? Stuur het kunstwerk terug en u krijgt meteen uw geld terug.

BEVEILIGDE BETALING

Alle transacties op onze webshop verlopen via een beveiligde verbinding. Zo bent u zeker van een veilige transactie.

 Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwe kunstwerken.

CONTACT

info@maingallery.be

Oppuursdorp 40,
2890 Puurs-Sint-Amands
+32 478 27 50 84

BE0694688660​

BLIJF OP DE HOOGTE