Over ons

MAIN GALLERY ontwerpt muurschilderingen voor kinderkamers, babykamers, kinderdagverblijven, woonkamers, bedrijven, scholen, buitenmuren, … Daarnaast is het ook mogelijk om een schilderij op doek te kopen of op aanvraag te laten schilderen.

Kortom, wij toveren jouw ruimte om tot een unieke kamer!

Mijn naam is Anouchka. Ik heb een opleiding genoten aan de! Kunsthumaniora te Antwerpen en ben daarna doorgestroomd naar Sint-Lucas van Karel de Grote Hogeschool. Na enkele jaren Vrije Kunsten te hebben gestudeerd, heb ik daarna meer specifiek gekozen voor Schilderkunst.

Deze creatieve studies hebben me geholpen om een diploma te behalen in het kleuteronderwijs, wat tevens mijn hoofdberoep is.

Naast het plezier om in de kleuterklas te staan, bleef het kriebelen om de creativiteit ook op een andere manier te uiten. Na een vraag of ik eens iets wou schilderen in een kinderdagverblijf, voelde ik opnieuw hoe fijn het is om die potloden en verfborstels te nemen, de geur van een verfpot die open gaat, de kleuren die ontstaan bij het mengen,… Ik wist meteen dat dit niet de eerste en laatste muurschildering was die ik wou maken.

Iedereen heeft een persoonlijke stijl van schilderen en niet iedereen is elke stijl machtig. Daarom werk ik soms samen met andere kunstenaars of wordt er voor grote werken samengewerkt.

 

 

Waarom voor ons kiezen

Ervaren schilders

Alle schilderwerken worden uitgevoerd door ervaren schilders of kunstenaars, zodat wij optimale kwaliteit kunnen garanderen.

Z

Kwaliteit

Er wordt geschilderd met materiaal dat zowel kwaliteitsvol als veilig is voor de gezondheid.

Betaalbaar

Onze prijzen en ontwerpen op maat zijn betaalbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Klanttevredenheid

Wij streven naar de ultieme klanttevredenheid. Transparantie en goede communicatie zijn voor ons prioriteit.