MAIN GALLERY – Online galerij voor kunstenaars en kunstkopers

Bij Main Gallery kan je moderne schilderijen van (nog) ongekende schildertalenten bekijken en kopen.

WAT IS ONS DOEL?

Met onze kersverse online galerij willen we (nog) onbekende kunstenaars de mogelijkheid bieden om hun schilderijen online te exposeren door hen een eigen pagina aan te bieden waarin ze zichzelf voorstellen en hun schilderijen kunnen tentoonstellen aan potentiële kopers.

Voor de kunstliefhebbers willen wij betaalbare kunst aanbieden. Aan het kopen van moderne kunst hangt vaak een groot prijskaartje, maar kunst kopen hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze kunstenaars zich kunnen concentreren op hun passie en zich geen zorgen hoeven te maken over zichtbaarheid en reclame. Deze laatste willen wij grotendeels uit handen nemen door ons te focussen op SEO, social media en contacten uit te bouwen.

WAAROM EEN ONLINE GALERIJ?

Wij merken dat startende of nog niet bekende kunstenaars graag een groter publiek willen bereiken en graag hun werken zichtbaar willen maken om er uiteindelijk ook iets aan te verdienen. Dit blijkt echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De drempel om fysieke een galerij binnen te stappen en hun schilderijen te tonen is soms groot en vaak ook niet kosteloos. Vanuit die kennis willen wij het voor kunstenaars gemakkelijker maken om hun werken online te exposeren en verkopen.

HOE WERKT HET?

Je kan eenvoudig alle schilderijen in onze galerij bekijken of specifiek op zoek gaan naar een kunstwerk door te zoeken op kleuren, prijzen of grootte.

Heb je een keuze gemaakt? Dan kan je je bestelling plaatsen en veilig betalen. Wij brengen de kunstenaar op de hoogte om het schilderij te verzenden en betalen de kunstenaar uit wanneer het schilderij in goede staat werd ontvangen. Niet tevreden? Dan kan je het binnen 2 weken nog terugsturen.

Vind je het moeilijk om te kiezen? Dan helpen we jou graag verder met advies op maat.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe kunstenaars, nieuwe schilderijen, eventuele exposities en andere nieuwtjes in onze online galerij.